vidaXL 90511

vidaXL 90511

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Medencetisztító robot

Maytronics Dolphin Supreme M500 Medencetisztító robot 600 000 Ft-tól Maytronics Dolphin Supreme M500 Pontaqua TKA 526 Medencetisztító robot 380 278 Ft Pontaqua TKA 526 Zodiac CyclonX Pro RC4400 Medencetisztító robot 393 539 Ft-tól Zodiac CyclonX Pro RC4400 Hayward AquaVac 600 Medencetisztító robot 929 000 Ft-tól Hayward AquaVac 600

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Takarítási ciklus 3.5 óra
Kábel hosszúsága 18 m

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A medence tisztító robot, innovatív és elegáns tervezés, gyors és hatékony tervezés és hatékony tisztítás. Ezt minden medence felületre tervezték, beleértve vinil, beton, üvegszálas, és csempe. Ez az önálló medence robot önálló komplett vezérlőegység. Az egyszerűen használható vezérlő felület, a tisztítási ciklust könnyen be lehet állítani. Nagyon könnyen kezelhető, csak csatlakoztassa és tegye a medencébe!A robot medence tisztító 2 belső szűrő kosaras, amelyeket ki leeht venni törmelékkel és hulladékkal, és takarítani lehet. A nagy teljesítményű robot rendkívül robosztus szívó aránya 4233 gal / óra. Ez alaposan tisztítsa a medence padlóját és a falakat, kevés keltett zaj. A hőre lágyuló ház, ez a medence tisztító megy minden időjárási körülménytől güggetlenűl, hosszú távu élettartam.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.